Tror det är nåt fel på min termometer

Dn har visat 38 i typ tre dar nu! visst jag har haft ont i halsen och frusit och sådär men lilla söta termometer räcker det inte nu eller?? Jag lägger inte ut en bild på hur jag ser ut nu för jaa, jag liknar nog en uteliggare tror jag. Ni fr 2 blder från tidigare iår ist!! Enjoy!;)




Hej världen!


Sitter här i det bruna 10 spänns nagellacket från hm och längtar ihjäl mig till skolavslutningen! Snarrt ska jag iväg och låna lite böcker för jag har verkligen 0,0% böcker som jag inte har läst eller tycker om!

Hej hej! :)

Är hemma hos mormor så förvänta er inte så många inlägg den här helgen ( läs: det här ät nog ända gången jag kommer att få låna datan). Men jaja kanske skriver nåt imorrn när jag kmr hem! Kram

Shopping! :)


Chinos HM

Jeansshorta HM

Klänning HM

Solglasögon Åhlens

Nagellack (10 spänn) HM

Ja nu fick jag äntligen upp det här inlägget. Det är såå irriterande när de bara försvinner helatiden! Som ni ser så är ju typ allt köpt på HM som är min älskling! Jeansshortan är sååå fin i irl och bilden ger den inte rättvisa. Men det är svårt att fota.
 Jag har sovmorgon idag så därför hade jag tid att skriva om inlägget, men nu måste jag skynda mig lite så vi ses kanske i efter middag! Kram!

Euphoria!!

Sitter här i soffan i min nya jeansshorta som jag shoppade idag tillssammans med mamma! Hade skrivit ett jättelångt inlägg om allt jag köpte idag men det bara försvann. Jag kanske skriver om det imorgon men nu orkar jag inte! Nu sitter jag här och kollar på Eurovision och just nu dansar Loreen fram över tv-rutan. Asså jag är inget stort fan av vad hon gör och så men hon är ju bäst här iaf! Godnatt! :)

Kan man vara kär i ett nagellack?

För i såna fall är jag nog det i det här vackra mintgröna lacket från IsaDora! För ett tag sen när jag var i Liljeholmen såg jag att alla IsaDora lack kostade 39.90 (normalpris 69) på lindex! Vet dock inte om dom har kvar det erbjudadet.
Men det här lacket iaf piggar upp vilken outfit som helst med sin ljuvliga färg och dirkreta glitter. Min favorit (av alla mina 50 st)!






Kanin! <3

Har hängt i parken i hela eftermiddan med en liten söt kanin och nåra kompisar! Ja det var typ allt för jag tror inte riktigt ni vill höra om allt väldigt intresant som händer i min lilla vackra skola! Kram! :)




Mina 3 största förälskelser

1. Hm är min favvo butik i hela världen tror jag! De misslyckas aldrig och allt är så sjukt billigt så att man bara vill gå och gifta sig med hela butiken. I LOVE IT!!

2.Hand kräm. Det är min drog asså. Andvänder det varje morgon och kväll och hela tiden helt enkelt!

3.Min alldeles perfekta jeansjacka som jag köpte förra sommaren på BikBok. Den funkar till allting!!

Det här kanske inte var det längsta innlägget ever men det är alltid nåt! Hörs imorrn! :)


Hej, typ äntligen!

Hehe duktigt av mig att inte blogga på två dar utan någon egentlig andledning!  När jag kom innanför dörren idag kom jag på det och sprang direkt till datan! Idag var första dagen på våren som jag använde jeansshorts elr flip flops. Det var såå skönt...! =)



Mina små gulliga flippisar som gjorde premiär på min fötter idag! Mamma köpte dom på broanrne.se (?) så tackar,tackar!



Avklippta jeans - ? // Jacka - Lee // Tröja - Only // Nagellack - Depend



Nya smycken utan att spendera en ända krona





Förlåt för att bilderna är åt fel håll!

Hade inget att göra så jag plockade fram ett gammalt trasigt halsband och en tång och vips, så hade jag två nya örhängen! :) Jag har varit på jakt efter ett ända sånt där långt örhänge men det finns ju bara såna där fjädergrejer och det är jag såå trött på nu!
 När jag var klar med örhängena hade jag så sjukt mycket insperation så jag tog fram en ful gamal ring med nån sten på som jag knipsade bort och limmade på en gamal dagboksnyckel. Jag kom på sen att det var väldigt ironiskt att sätta just en nykel på ringen för då blev det ju en nykelring! Haha, det har jag haft väldigt kul åt! Xp

I´m in love with red







Kände för lite rött på fingerspetsarna idag så jag tog fram mitt röda Lovie lack som jag har köpt på Ö&B för typ 29.90:- Ignorera hur kladdigt mitt långfinger blev. Hehe, orkade inte koncentrera mig! ^^

Ny hårfärg

    Före    Efter

Dagens



Skor- Converse// Skjorta- mammas gamla //Byxor- KappAhl // Jeansjacka- BikBok

Sitter här med färg i håret och väntar på att det ska bli klart!Kanske lägger upp en bild på resultatet ikväll annars blir det imorrn! =) Nu är jag sjukt hungrig, NEED FOOD!!!

Earl Grey

Sitter här och smuttar på mitt te och försöker verkligen att tycka om det! (Har aldrig varit nån te-människa medans min syrra dricker tonvis) Euuhh... Det här går inte. Har kollat runt lite på hms hemsida och de har tydligen släppt nån liten ``kollektion´´ som heter festival. ÄLSKAR!! Ni måste kolla in den! God natt!




Chic! :)

Nu är jag grymt trött efter vår väldigt fina friluftsdag som våra lärare tydligen tyckte att vi skulle ha. Är så tacksam (läs: är så sur) Ååå. Nu ska jag läsa chic! =)



varit lite kreativ



Satt här igår och redigerade lite bilder, blev ganska nöjd faktiskt!

jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag är nästan där...



Har varit på landet i helgen så det är därför jag inte har bloggat! Men här är en bild från Veronica Maggio spelningen. Det var något skumt motljus så det var sjukt svårt att ta bilder där inne, därför får ni nöja er med bara en! =)

Veronica here I come

wihoo ikväll ska jag gå och se veronica maggio i berwaldhallen! guud va roligt.. :) ska försöka ta lite bilder som jag kan visa här sen då!

sovmorgon =D



En nyvaken, totalt ofixad Malin som fortfarande sitter i pyjamas! äh jag bjuder på den iaf! ;)

Idag har man sovmorgon iaf för att man hängde med klassen på nån lite halvskum bio igår. Hehe jag tycker att det känns ganska bra med både bio och sovmorgon! ^^ Aja nu måste jag klä på mig! Kram!

rubrik


Slänger in en liten bild i farten! där får ni också se mina underbart vackra glasögon som jag egentligen borde ha på mig helatiden när jag är inne på datan, kollar på tv mm! Men aa ibland blir det ju inte så helt enkelt! ;) Måste verkligen gå och lägga mig typ för annars kommer jag aldrig upp imorgon! Sov gott allihopa! ♥♥

bild



bild från idag! haha känner mig duktig, skapade bloggen igår och har inget att blogga om. ;)

wihoo

Yay klarade av att göra läxorna även fast jag hade tänkt göra dem imorrn ist! ^^ Nästan lite stolt faktiskt!

sunday happiness



 Snygga grönan åkbandet från när man var och såg LMFAO!! =D

Jaarå, nu sitter man här och är lite glad för att man inte har nåt kvar som man måste göra på hela dan! (förutom lite läxor men det tänker jag skjuta på så länge det går!) Och så ser man ju lite lagon trashig ut också men jag orkar inte fixa till mig nu! ;)