Tar uppehåll!

Ja, jag har märkt att det helt enkelt inte funkar att blogga på sommarlovet! ibland kanske jag slänger in nån liten hälsning eller bild men fövänta er ingenting! Vi ses i augusti! :)

på väg till landet

Hej bloggen! Sitter i bilen just nu och bloggar från mobilen. Vi kommer stanna på landet hela veckan men jag slänger in lite mobilinlägg då och då. Sen får vi ju se om de publiceras då täckningen där ute inte är den bästa, men jaja vi hörs!:)

A new little friend

Förlåt men jag kunde inte låta bli att redigera bilden! ;) Men iaf den här är köpt på Lindex för, hör och häpna, sjuttionio spänn! I like!

20 juni 2012

Var det bara jag som inte hade någon som helst aning om att det är midsommarafton på fredag??

trololololo....



Heej.. Sitter här och garvar ihjäl mig till trolololol humor på fb! Hehe vet att jag är lite efter liksom men det är såå kul! xD


Ett litet inlägg

Hej bloggen! Har varit på landet i helgen vilket har varit väldans soft. Just nu sitter jag här och dampar på nya blogg.se. Var de tvugna att byta, nu fattar jag ju ingenting!! *panik*

Sometimes when I look up to the stars, I can´t belive it is soo far...

 


Skolavslutning 2012

(sorry för att bilden är suddig men jag har fotat med min lilla dampmobil)






Älskar känslan när alla släpper ballongerna samtidigt och man på riktigt känner att nu är det sommar, idag var det tyvärr dags att känna den känslan sista gången då jag kommer att sluta och börja i en ny skola. Jag har gått fem långa år i min skola men det räcker nog. Orkar inte med den längre helt enkelt. Det var ganska jobbigt att säga hej då till alla kompisar som man kanske såg för sista gången idág men ändå lämnade jag skolgården med ett leende på läpparna. Fatta att jag har tio veckor framför mig med sol, bad och chill i massor!
Det här inlägget blev ju lite mobbat då det blev olika storlek på bildera men men... Får se hur mycket jag pallar/har möjlighet till att blogga i sommar. Men vi hörs mer den är veckan iaf! Kram.

12 juni 2012



Sitter här och skämms över uppdateringen på den här bloggen och längtar ihjäl mig tills imorgon då skolavslutningen äger rum! :D Idag har jag hängt lite med några kompisar, drunknat i ösregnet (som jag hoppas inte har några planer på att komma tillbaka imorrn) , lyssnat på Mariana and the diamonds, fått panik då hyllan i mitt rum ramlade ner över mig och varit sjukt sötsugen. Thats my day!

Skor, skor, skor!




Ballerinas // skopunkten




Sandaler med remmar // din sko

Har varit på landet i helgen vilket var väldigt mysigt. På vägen hem stannade vi till på Kista galleria och köpte lite skor inför sommaren, hade lite panik ärligt talat. Tror att jag kanske ska ha sandalerna på skolavslutningen på onsdag. Längtar, längtar!

Zlatan, jag sa Zlatan!

Morfar är och hälsar på här och han har nyligen varit i Milano så han hade med sig lite presenter. Syrran  fick en AC Milan tisha och jag fick en halsduk som det slog Zlatan Ibrahimovitch på. Hehe syrran spelar iaf fotboll men jag gillar varken Zlatan elr fotboll men det är alltid kul att få presenter, eller hur! ;d






Nya sommar accesoaren?? ;)

By the way är chinosen (?) från HM och linnnet från Gina!


Sverige, Sverige, Svergie!

Wihoo, heja svergie! Idag firar svenskarna nationaldag till minne av att gustav vasa kröntes idag fast år 1523(?)! Det tyckte vår lärare var väldigt intresant att lära oss på historian i måndags! ;p Förlåt för att jag inte bloggat men asså jag har varit sjuk (som ni vet) och sen har jag hängt med alla kompisar eftersomatt det bara är typ 7 skoldagar kvar och sen byter jag skola så jag kommer nog att tappa kontakten med några vilket kmr att bli extremt tråkigt! :(

Nice ljus längst ner va? ;d