Skelögd död gris! -.-

 Fick hem skolkatalogen igår och insåg att det var ett misstag att inte vara sjuk på fotograferingsdagen!
Jag ser ut som en freaking skelögd död gris!! -.- Ahhh!! Men nu måste jag återvända till att försöka hitta nån annan som ser lika död ut som jag! :) Hej då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#YOLO#

You only live once!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

before i die...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varför sover jag inte just nu??

 
Jag är så sjukt förbannat kall just nu! Varför hade jag inte regn jacka (eller någonting annat regn-skyddnde) på syrrans fotbollsträning! Jag är trött också och jag vet om jag inte går och lägger mig typ innan tio så är jag näst intill medvetslös på morgonen vilket leder till att jag måste springa som en idiot till bussen! Då är frågan: Varför går jag inte och lägger mig?? Ja, det undrar jag också...
 
 
Bild från i sommras när vi precis varit nere och badat! (hade ingen bättre just nu! ;p)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

onödig fakta! :)

 
• jag kollar på pretty litlle liars (världen bästa serie) just nu! :)
 
• jag gillar inte vissa disney skådisar (no hating please) de är ganska dryga och överdrivna!
 
• mina vänner säger att jag har dåligt humor fast egentligen så är den grym! ;)
 
• min favorit film är nog kronjuvelerna bara för att den berörde mig så starkt. :)
 
• jag skriver en smiley efter nästan varje punkt i det här inlägget! :) ;) :*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tja tja!

 
Heej! Mår ni bra? Braa! Nä skoja men mår ni bra för jag hoppas att ni mår bra för om inte ni mår bra så mår inte jag bra och om det då är så att ni inte mår bra så kommer jag ju inte att må bra och jag blir väldigt jobbig när jag inte mår bra och när jag blir jobbig så blir folk i min närhet irriterade och då blir det inte så bra... Gud va dryg jag är! ;p
Men men man kan ju inte vara bäst på allt, som att blogga! ;))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om nån var på dåligt humör! :)

Ja om nån var på dåligt humör innan ni klickade här så kan jag garantera att ni kommer att se ut som mig när ni gjort det! xD                                                                                                                                                        
P.S. Ja mössan är ny och ja jag vill gifta mig med den!

Hola comó estás

Idag hade min käre klass vår första spanska lektion (whut?).  Jag lärde mig typ tre meningar: ¡Hola! ¿Comó estás? ¡hastá la vista!, ¿quat tal? och mi llamo Malin. Jag är så bra! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

woop woop

Ett stycke väskbilder kommer här, som jag lovade! Bättre sent än aldrig, eller hur? ;)
P.S. Visst är den döö snygg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gäster och världens godaste kladdkaka! :)

 
Hej hej! Just nu har vi gäster men de små tittar på film och de vuxna babblar så jag hade ingen andledning att vara kvar hoss de så jag satte mig vid datorn istället! ;) Ni ska få receptet till min fantastiska kladdkaka jag bakade till efterrätt!
 
 
Kladdkaka:
 
2 ägg
3 dl socker
2 tsk vanilj socker
1.5 dl mjöl
4 msk kakao
100 gram smält smör
 
Ställ ungnen på 180 grader. Häll i alla ingridienser i en bunke och blanda med en trägaffel. Häll ner i en smörad form och in i ugnen i ca 20 minuter. KLART! :)
 
Ja, så svårt var det! Vi hörs sen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

before i die...


Hallouj!! :3

Har märkt att jag skriver ganska konstiga rubriker ibland! ;)
Kommer ni ihåg när jag bloggade om konstiga tv4 program. Just nu går ett nytt program på sjuan (en del av tv4 gruppen). Det är helt enklet ett program som är precis likadant som sveriges mästerkock, den enda skillnaden är att de bakar hela tiden i det här! De står precis bakom likadana bänkar och dommarna går runt och pratar med deltagarna osv. osv. Jag blir seriöst ganska störd på att allt ska vara likadant!!
 
 
 
 
 
 
 
 
(har glömt den här i några inlägg nu
 
 

20 september 2012

Det här är serien jag bloggade om igår! den är så sjukt bra!!! kolla, kolla,kolla!! :)))

Go´ natt! <3 :)

Hejsan allihopa! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg så att jag liksom ändå har bloggat två gånger idag! ;) Alltså seriöst Malin, är du bra eller vad? Ligger och kollar på pretty little liars i sängen just nu! den är asbra! :)

jahapp då var det den nittonde dårå! -.-

 
Varför ska tiden gå så satans fort för??! Det är liksom snart den första oktober! :O Jag kan inte vara den ända som inte har oktober/november som favorit månad liksom. ;)
Nu sitter jag här i höstmörkret och dricker te för att värma mig!
 
Nä jag skoja bara! Koppen är tom, jag hatar te!! ;)

before i die...








Hej på dig din lilla grej!


oj då! ;p



Kanske inte var så jättebra att bara göra halva läxorna förut för nu har jag fått plugga som en galning och höra på lite skäll från både höger och vänster. Medelande till mig själv i framtiden:
GÖR LÄXORNA I TID!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

orkar inteeee!!

Altså förlåt men jag har så inte tid att blogga! Även fast det liksom är HELG, det är så lågt av mig!! Jag ska göra så mycket och jag hinner inte med allt och jag får panik av att inte hinna med allt och jag hatar att ha panik! Jag hinner inte lägga upp nån bild på min nya väska men jag kan intyga att den är otroligt snygg! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Williams lista!! :D

För er som inte visste det så är jag ett väldigt stort fan av william spetz och lillabloggen och nu har William äntligen berättat vad det hemliga projektet som han hållt på med under sommaren är för något! Wiihoooo! =D
 
Här är en länk till videon där han berättar om projektet och visar trailern för serien:
http://www.youtube.com/watch?v=mfyjDUDgBa0&feature=player_profilepage
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jädra webbkamera

Min webbkamera vill inte att gå tillbaka till normalläge efter att jag julia och alex tog de där vackra bilderna så nu går det bara att ta typ bilder i svartvitt! Bläää!!
 
Har handlat ny väska också! ´Visar den senare ikväll eller imorrn!
 
 
 
 
 
 
 

Big bang theory


Asså jag vet att jag ofta bloggar om typ tvserier och filmer och sånt och det är faktiskt inte så att jag ofta kollar på tv (jo kanske lite men jag mår bra iaf!;) )
Juat nu kollar jag på big bang teorypå femman. Jag och mina kompisar såg typ hela de tre första säsongerna i sommras! Jäklar vad bra de är!! Rekomenderar starkt! Nä, inte rekomenderar, beordrar er att kolla! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vackraste bilderna världen någonsin skådat!

 
 
 
Ja, såhär ser det ut när Malin och hennes vänner leker med webbkameran!
 
 

11 september 2012


Hej världen! Nu finns det inget annat roligare att göra än att blogga lite och kolla på em kval med min iphonenörd till far. Systern sover och min iphonenörd till mor pratar i just denna lilla fiffiga mannick som jag inte äger! -.-
Ehh.. Ja vad ska man skriva? idag har jag inte gjort någonting speciellt förutom att åka till skolan och åka hem ifrån skolan. Wow, vilket liv du har Malin!
 
Pappas iPhone! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melon time!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bortföklaringar! -.-

Aschamig bild från förra månaden!

Heej! Jag hann inte blogga mer i helgen för det blev för mycket poker/sims spelande, födelsedags firande, pretty little liares tittande, god-mat-ätande, ingenting görande och massa annat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I <3 Internetdelning

Hallåj! en av mina kompisar visade mig hur man kan göra internet delning på iPhone så jag snodde mammas så jag kunde blogga/ kolla på pretty little liares! ;) Jag är besatt av serien nu och beådrar er att kolla på den!! Detta betyder nu att jag kan blogga imorrn också! Yay!! <33
 
 
 
 
 
 
 

Mobilblogg- in tha car

Nu sitter hela familjen i bilen påväg ut till landet! Jag och syrran har precis utkämpat tredjevärldskrigetI om vem som får spotify! Jag vann! Haha! :)

Snabbinlägg!

Haaj! slänger in ett litet inlägg i farten medans föräldrarna skriker: ``Men kom och ät nu istället!´´ Vi är nämligen påväg ut till landet för att min käre farfar fyller år!
``Men jaa mamma jag kommer!´´

Så proffsigt


Jag har suttit här i fyra timmar men pärlor och hörlurar. Det tog tid men nu är det färdig och jag är GLAD!! :)
Visst blev det bra?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Störda Tv4 program.

Asså egentligen! Vad är vitsen med med ett pogram där typ fyra olika barn får chansen att skämma ut sina pappor (och sig själva) rejält när papporna ska tävla mot varandra eller typ två störda killar vid namn filip och fredrik som vill utamana andra människor i olika helt random grenar. Just nu sitter jag och kollar på Robinsson. Läste på aftonbladet att Leif typ hållt en ödla som gisslan så att skulle få kött. Han skickades hem sedan. Nu vet jag ju inte vad som är sant och inte då jag inte har kollat på pogrammet innan men det lät ju lite sjukt iallafall!
Är det bara jag som undrar om Tv4 börjar få slut på ideer?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haaj!

Asså jag vet inte vad det är med mig och ord/ förkortningar. Jag älskar att skriva haj istället för hej och och pv istället för påväg. I början när jag skrev pv så skrev alla : VA?? :O Men nu använder hela min skola det. Jag skriver esa istället för eftersomatt (erkänn det är jobbigt) och låve istället för love på grund av ett stavfel en gång i livet!
 
Nya tröjan! Awesome! <33
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mobilblogg- fryyser!

Hej bloggen står och väntar på bussen i 11 grader just ni. Tänkte kanske inte riktigt på att det inte var tid för jeansjackan! Men den är ju sååå snygg ju! Kram! :)

Hallåjsan!

Har jag sagt hur mycket jag saknar sommaren tro?
 
Nä men jag tänkte bara göra ett sånt dära litet onödig fakta inlägg om hur jädra kung jag är på sport.
Eller jaja mest tennis på wii, fotbollsspel och nåt astråkigt basket spel på mobilen som jag bara spelar för att jag är så sjukt bäst på det! På bilden äger jag ut både pappa och lillsyrran på ett typ nästan antikt fotbollsspel som höll på att falla ihop så fort jag tog i det. Men jag vann en utklassning seger iallafall, bara för att jag är så sjukt proffsig! Själv god? Jag? Näää!
 
 
 
 
 
 
 

De bästa vloggarna!

 
William Spetz (lillabloggen)
http://www.youtube.com/watch?v=FuZC6uDCvb8&feature=player_profilepage
 
Clara Henry (claraslife.devote.se)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=bB2be7IY6k8
 
Andreas Haglund (snobbloggen)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=rYXm9Js9dys
 
Linnea Näslund (LinneaNaslund)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6EsVfAO3Whw
 
Filip Winther (FilipWintherTV)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=mf0BsA9bZ4Q
 
Jag ääääälskar vloggar! :D
 

A proud nolifer!

Vad ska man säga? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag saknar sommaren!!

 
 
Asså jag förstår faktiskt inte grejen med att sommarn måste ta slut! Jag menar den är ju liksom det bäst på hela året! :)
 
Vadå gillar att åka båt? Nu förstår jag ingenting alls!;p
 
 
 
 
 
 
 
 



Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort, ingenting jag säger spelar längre någon roll.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T-shirts från Gina! :)



T-shirts Gina Tricort 99:- /st
 

Kom på att jag har skolfotogarafering på tisdag så jag släpade med mamma till liljehomen och köpte dessa två snyggisar! De var asbilliga!  Okej 99 kroner är inte så ovanligt men här är en tjej som blev glad över priset iallafall! ;)